Promoties citytrips

cityrip promotiesTUI

I love Citytrips promoties

Bezoek gezellig met een hele groep, romantisch met uw partner of alleen de stad van uw dromen.
Leuke promoties voor iedereen die van citytrips houdt.

Kies je favoriete bestemming en het hotel dat bij je past, boek vóór 7/11 je volgende citytrip en profiteer van extra citytrips promoties!

Wie dorst naar kunst en cultuur of architecturale pracht wordt verwend in de kunststeden. Veel steden worden vooral bezocht om haar charmante historische stad. Elke stad heeft heel wat voor u in petto en is een uitgelezen bestemming voor een citytrip. ‘s Avonds bent u dan klaar voor een bruisend cultureel programma of voor een nachtje stappen in gezellige cafés.

Gezinnen met kinderen vinden voldoende afwisseling tussen alle cultuur door, zodat het ook voor hen feest is. Er is immers altijd wel ergens een evenement, een festival of een kleurrijke fanfare die voorbij stapt.Wie er wil proeven van gastronomie, van culturele evenementen en het uitgaansleven, wordt ook op zijn wenken bediend.

De herfstvakantie is bovendien dé ideale periode voor een korte citytrip: er zijn minder toeristen, de wachtrijen in de musea zijn korter en voor een tafeltje in een restaurant hoef je niet te reserveren. Onthoud vooral: als de bladeren vallen van de bomen, is het tijd om van een herfstvakantie te dromen!

TUI heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij TUI ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Jetair maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, TUI draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.