Promoties citytrips

Op zoek naar een leuke citytrip? Boek dan met TUI jouw citytrip en geniet van de goedkoopste prijs! Wij selecteerde voor jou alvast enkele citytrips promoties

Bezoek gezellig met een hele groep, romantisch met uw partner of alleen de stad van uw dromen.
Leuke promoties voor iedereen die van citytrips houdt.

Kies je favoriete bestemming en het hotel dat bij je past, boek  je volgende citytrip en profiteer van extra citytrips promoties!

Citytrips aan straffe prijzen!

Wie dorst naar kunst en cultuur of architecturale pracht wordt verwend in de kunststeden. Veel steden worden vooral bezocht om haar charmante historische stad. Elke stad heeft heel wat voor u in petto en is een uitgelezen bestemming voor een citytrip. ‘s Avonds bent u dan klaar voor een bruisend cultureel programma of voor een nachtje stappen in gezellige cafés.

Gezinnen met kinderen vinden voldoende afwisseling tussen alle cultuur door, zodat het ook voor hen feest is. Er is immers altijd wel ergens een evenement, een festival of een kleurrijke fanfare die voorbij stapt.Wie er wil proeven van gastronomie, van culturele evenementen en het uitgaansleven, wordt ook op zijn wenken bediend.

De herfstvakantie is bovendien dé ideale periode voor een korte citytrip: er zijn minder toeristen, de wachtrijen in de musea zijn korter en voor een tafeltje in een restaurant hoef je niet te reserveren. Onthoud vooral: als de bladeren vallen van de bomen, is het tijd om van een herfstvakantie te dromen!

Tips Citytrips promoties

Citytrips promoties
Hotel Fiori

Italië – Rome

Dit kleinschalige hotelletje heeft de perfecte locatie om te winkelen en om het oude Rome te ontdekken. Je logeert in hartje Rome voor een voordelige prijs. Een aanrader omwille van de bijzonder centrale ligging.

Citytrips promoties
Hotel XX Settembre

Italië – Rome

Een vezorgd 3-sterrenhotel dat we aanbieden tegen een gunstige prijs. Je hebt de keuze uit kamers in een bijgebouw of in het hoofdgebouw. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

citytrip Rome
Hotel Garda

Italië – Rome

Een verzorgd hotel dat gevestigd is op 2 verdiepingen van een historisch gebouw in één van de betere buurten van Rome in een zijstraat van de Via Veneto.

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders