Cadeau-Tip: Weekendje weg


Cadeau-Tip
Cadeau-Tip

Op zoek naar een leuk en origineel cadeautje?
TravelBird helpt je graag. Een cadeaubon boordevol reistegoed zorgt overal voor blije gezichten. Klaar om je geliefden te verrassen?

De cadeaubonnen zijn dit jaar opnieuw verkrijgbaar en met verbeterde condities.
Je kan ze namelijk combineren. Als je er meerdere krijgt (voor de gekende traveladdicts in de vriendenkring/familie), kan je ze allemaal voor 1 aankoop gebruiken.

Er zijn 3 versies beschikbaar, allemaal onder hetzelfde format ‘1 kopen, 1 gratis:
• Cadeaubon € 50,- + Cadeaubon € 25,- gratis
• Cadeaubon € 100,- + Cadeaubon € 50,- gratis
• Cadeaubon € 200,- + Cadeaubon € 100,- gratis

De voorwaarden kan je hier terugvinden.

Dit aanbod zal op z’n minst t.e.m. Kerstmis beschikbaar zijn.

Cadeau-tip weekendje weg

Een weekendje weg als cadeau is een zeer geschikt cadeau voor je geliefde. Heerlijk samen weg en lekker van elkaar genieten. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een weekend Barcelona, een weekend Brugge, een weekend Parijs….
Een weekendje weg of een overnachting in een hotel is niet meteen iets waar je aan denkt, maar kan een geweldig cadeau zijn

 

Travelbird.be: Elke dag de beste vakantie-aanbiedingen!

Een uitstapje naar zee, een familie-trip naar de bergen, een weekendje weg voor twee of een droomreis naar de zon: Elke dag inspireert TravelBird daarmee reizigers met originele aanbiedingen aan kleine prijzen.

In samenwerking met zijn partners biedt TravelBird de meest interessante aanbiedingen aan. Elke dag worden de zes beste deals op de website gepubliceerd. Dit kan gaan van zowel een paar nachten in een prachtig hotel met wellness als tot tickets voor pretparken..