Boutique hotel Rome

Boutique hotel Rometravelbird

Boutique hotel Rome

Rome – Italië

Hotel tip: The K Boutique Hotel

Verken Rome tijdens 2, 3, 4 of 5 nachten in een 4*-boutique hotel in de hippe wijk Monti, incl. ontbijt, toegang tot de wellness & heen-en terugvlucht

Rome… Een droombestemming die bovenaan je lijstje pronkt, de Eeuwige Stad, of een levend geschiedenisboek. Hoe je de Italiaanse hoofdstad ook omschrijft, bijzonder is het in ieder geval. Men zegt ook niet voor niets dat alle wegen naar Rome leiden. Tijdens deze citytrip leidt vooral jóúw weg naar Rome, want binnenkort stap jij in het vliegtuig naar deze topstad! Jij verblijft namelijk in een viersterren boutique hotel in de bruisende wijk Monti. Vanuit je hotel duik je in een mum van tijd in de geschiedenis met een bezoekje aan het Colosseum of het Forum Romanum, of scoor je de leukste items in een van de honderden winkels aan de Via Nazionale, want deze hotspots liggen allemaal op loopafstand van het hotel. Na je avonturen in de stad, kom je heerlijk tot rust in het hotel, waar je gebruik kan maken van de wellnessfaciliteiten. Zet je schrap voor een sublieme citytrip!

Liever op citytrip in Frankrijk? Tip: Op verkenning in Lille
 

Beste vakantieaanbieding

Travelbird.be: Elke dag de beste vakantieaanbieding!
Een uitstapje naar zee of een familie-trip naar de bergen, een weekendje weg voor twee of een droomreis naar de zon: Elke dag inspireert TravelBird daarmee reizigers met originele aanbiedingen aan kleine prijzen.

In samenwerking met zijn partners biedt TravelBird daarmee de meest interessante aanbiedingen aan. Elke dag worden de zes beste deals op de website gepubliceerd. Dit kan gaan van zowel een paar nachten in een prachtig hotel met als wellness tot tickets voor pretparken.