Boutique hotel Rome

Rome… Een droombestemming die bovenaan je lijstje pronkt, de Eeuwige Stad, of een levend geschiedenisboek. Hoe je de Italiaanse hoofdstad ook omschrijft, bijzonder is het in ieder geval. Men zegt ook niet voor niets dat alle wegen naar Rome leiden. Op zoek naar een leuk ‘Boutique hotel Rome’? Tijdens deze citytrip leidt vooral jóúw weg naar Rome, want binnenkort stap jij in het vliegtuig naar deze topstad! Zet je schrap voor een sublieme citytrip!

Boutique hotel Rometravelbird

Boutique hotel Rome

Rome – Italië

Hotel: 7 Inn Spanish Steps

Verblijf in het hart van de eeuwige stad, incl. ontbijt, heen- en terugvlucht en leuke extra’s zoals gebruik van de minibar

Alle wegen leiden naar… Rome! Je kan je dus afvragen hoe het komt dat je deze topstad nog niet gezien hebt. Wereldberoemde bezienswaardigheden als het Colosseum, de Trevifontein en het Forum Romanum staan je al jaren op te wachten. Gelukkig verblijf je tijdens deze citytrip in een boutique hotel bij de Spaanse Trappen, een andere Romeinse must see. Vanaf deze locatie heb je binnen de kortste keren de mooiste plekjes van Rome gezien. Na dit reisje kan je héél wat van je bucketlist schrappen. Op naar de eeuwige stad!

 

Liever op citytrip in Frankrijk? Tip: Op verkenning in Lille

Elke dag de beste vakantie-aanbieding

Eke dag een superaanbieding, waar u bovendien steil van achterover slaat! TravelBird.be verkoopt de beste vakantie aanbiedingen onder andere: stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TravelBird.be heeft elke dag een nieuwe topaanbieding variërend van wellness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie.

Een uitstapje naar zowel de zee, als een familie-trip naar de bergen, een weekendje weg voor twee of een droomreis naar de zon: Elke dag inspireert TravelBird reizigers met originele aanbiedingen aan kleine prijzen. Je vindt er ook tips voor een weekendje weg.

In samenwerking met zijn partners biedt TravelBird dus de meest interessante aanbiedingen aan. Elke dag worden ook de zes beste deals op de website gepubliceerd. Dit kan gaan van zowel een paar nachten in een prachtig hotel met wellness als tickets voor pretparken.