Skivakanties aan scherpe prijzen

Betaalbare skivakanties

Fast Minutes: scherpe prijzen!

Sunweb heeft nu Fast Minutes. Tijdelijk heel veel reizen extra in prijs verlaagd! Boek vóór 27 november jouw ideale wintersport en profiteer van deze scherpe deals.
Wees er snel bij, want op = op!
Boek nu je Fast Minutevakantie!

Bekijk aanbieding

 

 

Betaalbare skivakanties

Sunweb biedt populaire en betaalbare skivakanties in landen als Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Andorra.
Naast een breed aanbod week- en midweek reizen is Sunweb marktleider in het aanbod van short ski’s op de Belgische markt. Op elk van de aangeboden bestemmingen is er keuze uit een ruim aanbod aan accommodaties, van comfortabele chalets tot luxe all in hotels, ieder met de perfecte ligging. Zo zorgen we ervoor dat iedereen, jong en oud, kan genieten van de ultieme skivakantie!

Sunweb biedt ook extra services aan zoals de verkoop van skipassen en de verhuur van ski- en snowboardmateriaal, waardoor de vakantie nog completer wordt. Naast de laagste prijsgarantie bieden we ook de gratis sneeuwgarantie aan. Als er onvoldoende sneeuw ligt, kun je met de sneeuwgarantie gratis annuleren of je bestemming wijzigen.