Belevenisvakantie in de Ardennen

Belevenisvakantie in de Ardennen, een geweldige beleving voor jong en oud …

Belevenisvakantie in de Ardennen

TIJDENS ONZE EENOUDERVAKANTIE ARDENNEN:

Onze éénoudervakantie Ardennen is een groepsvakantie voor éénoudergezinnen met kinderen in de kleuter en/of lagere school. Je logeert in een gîte exclusief gereserveerd voor Tomeeto. Voor jouw gezin heb je een eigen kamer met sanitair. De formule is vol pension zodat je enkel de voetjes onder tafel moet steken – er wordt voor jullie gezorgd. De keuken is lekker en toegankelijk.

De groepsactiviteiten zijn op maat van de kinderen, voor de allerkleinsten is het allemaal wat korter, en de grotere is er wat meer uitdaging voorzien. Bovendien is de boerderij dé plek bij uitstek om de kinderen vrij te laten spelen en ontdekken. Rond de gîte is een heel gezellig terras zodat je kan bijkletsen met andere volwassenen en ondertussen ziet hoe je pagadders zich te pletter amuseren.

Reisinformatie
 • Groepsactiviteiten voor volwassenen en kinderen
 • Quality time met je kind(eren)
 • Speelkameraden voor je kind(eren)
 • Bijkletsen onder volwassenen
 • Je staat er niet alleen voor

Troeven belevenisvakantie in de Ardennen

 • Veel te beleven: traktor rijden, boerengolf, kratten klimmen, kajakken, wandelen, picknicken, zwemmen en spelen in de rivier, kampvuur, knutselen, zelf pizza’s maken, boter maken, koeien melken, ... en erop los spelen natuurlijk
 • Af en toe gelegenheid om volwassenen onder elkaar een terrasje te doen
 • Overdag actief, maar wel met de nodige pauzes. Er wordt altijd gewacht op de laatste.
 • Enthousiaste kind- en volwassenvriendelijke begeleiding van Tomeeto
 • Prachtig natuurdecor van eindeloze valleien en beboste heuvelruggen van de Condroz
 • Vakantie dicht bij huis en toch er helemaal tussen uit zijn
 • Uiterst charmante setting in een gîte op de boerderij, gîte exclusief voor Tomeeto
 • Vol pension - gewoon voetjes onder tafel, lekkere en toegankelijke keuken

Als alleenstaande ouder wil je niet onnodig veel betalen voor de vakantie. Je zit niet te wachten op toeslagen omdat je alleen in een kamer overnacht. Tegelijkertijd wil je wel graag dat de kinderen in de naastgelegen hotelkamer kunnen overnachten. Je stelt, kortom, bijzondere eisen aan de accommodatie. En gelukkig kan dat ook steeds vaker, tijdens eenoudervakanties.

Vergelijk aanbieders

Met deze rechtstreekse links surf je snel naar jouw favorieten reisorganisaties en kan je het aanbod vergelijken.

Tomeeto – Vakanties voor éénbeslissers

Sprookjescamping
De leukste kindercamping 

TUI
Voordelige vakanties

Landal GreenParks
Ontdek wat groen kan doen

Cirkel – groepsreizen voor eenoudervakanties

Sunweb –
Zon- en skivakantie

Eurocamp – Luxe campings met éénouderkorting

Sawadee
Avontuurlijke groepsreizen

Ontdek en beleef de leukste eenoudervakantie

Populaire thema’s eenoudervakantie

familievakantie zon
Zonvakanties
campings
Camping
actieve familie vakantie
Actieve vakantie
vakantiepark
Vakantieparken
Rondreizen

Het beste eenoudervakantie aanbod van onze partners

lees meer

Mama’s OF papa’s die door omstandigheden alleen met hun kinderen op vakantie moeten gaan. Daarvoor hoeven ze geen single te zijn (nieuw samengestelde gezinnen, partner verhinderd door werk of gezondheid, …). Tomeeto is een Vlaamse reisorganisator

lees meer

Ben jij een single ouder en wil je met je kinderen op vakantie? Met Sunweb naar de zon kan al vanaf € 149,-! Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar zij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.Voor iedereen die van zon, zee en strand houdt.

lees meer

De Sprookjescamping is een 5-sterren themacamping speciaal voor gezinnen met kinderen van 0 t/m 10 jaar en opa’s en oma’s met kleinkinderen. De Sprookjescamping heeft een uniek aanbod. De luxe voorzieningen zoals de sfeervolle Kasteelkeuken, het subtropische waterspeelparadijs, de buitenwater speeltuin en gethematiseerde sanitair gebouwen bezorgen de gast een unieke beleving!

lees meer

Cirkel Vakanties biedt een breed aanbod zomervakanties en wintersportreizen in de meeste populaire bestemmingen, waarbij individuele vrijheid ook hoog in het vaandel staat.Alle accommodaties beschikken over alle noodzakelijke faciliteiten en variëren van goed tot luxe.

lees meer

Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!Even geen routine meer. Gewoon genieten dus . Daar dient vakantie voor.

Bij veel hotels is het mogelijk om een eenouderkamer te boeken. Tip: SplashWorld en Barkie KidsClub in een aantal van deze hotels is mogelijk om eenouderkamer te boeken.

lees meer

De ruim 90 bungalowparken, 7 campings en fraaie wintersportaccommodaties zijn gelegen in prachtige natuurgebieden in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije, Zwitserland en Denemarken. Schitterende parken met comfortabele, veelal vrijstaande bungalows of luxe villa’s met whirpool, sauna en/of solarium. Soms met een groot aantal faciliteiten, soms met beperktere voorzieningen. In ieder geval is er altijd de ruimte, rust en persoonlijke aandacht die kenmerkend zijn voor Landal GreenParks.

lees meer

specialiseert  zich in bijzondere, actieve en avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken

lees meer

De luxe stacaravans, lodges, safaritenten en bungalowtenten zijn van de beste kwaliteit en van alle gemakken voorzien. Alle campings blinken uit in uitstekende voorzieningen zoals restaurants en zwemparadijzen. Ook kinderen beleven veel pret tijdens een Eurocamp vakantie dankzij de eigen kinderclubs voor iedere leeftijd.