Barcelona City Break

Barcelona City BreakStoke travel

Barcelona City Break

Barcelona is een beetje zoals die prachtige maar gekke dame die je hoopt te ontmoeten als je aan het reizen bent. Bewonderenswaardig vanaf alle kanten gezien maar met een wilde kant als de nacht is gevallen. Wij zijn gevestigd in Barcelona dus neem dit van ons aan, Barcelona is het hele jaar door een goed idee. Tijdens alle seizoenen heeft Barcelona genoeg te bieden! Voor je Barcelona City Break hebben we het perfecte schema voor je uitgestippeld. Je hoeft alleen zelf de activiteiten aan een dag te koppelen! We hebben een wandel toer voor je klaar liggen zodat je al de meeste beroemde gebouwen en pleinen in het centrum van je lijstje kunt schrappen. Daarnaast kun je kiezen uit drie activiteiten en hebben we ook nog een avond uit met je hostel gepland.

Houdt je meer van culinaire activiteiten dan is de Spanish Cooking Class precies iets voor jou. Een chef leert je hier hoe je zelf je eigen Paella moet bereiden en hoe je de beste, verse, Sangria klaar maakt. Ben je meer van het nachtelijke leven, geen probleem! De Barcelona Party Pack brengt je naar één van onze favoriete bars in Port Olimpic waar je drie uur lang onbeperkt jezelf kan voorbereiden op de nacht die komen gaat. Kom je tijdens de warme maanden houdt je van feesten en dan specifiek feesten op een boot? Perfect! Onze legendarische boot feesten zijn de beste manier om gehydrateerd te blijven terwijl je de prachtige kustlijn van Barcelona aanschouwd.

Kom je voor 4 nachten of langer? Dan mag je twee van de drie activiteiten kiezen. Je verblijft in een hostel aan het strand dus van je kater af komen is ook zo gebeurd met een frisse duik in het water!

Meer info