Genieten op de Azoren

Eilandvakantie Azorentravelbird

Tip: Eilandvakantie Azoren

Zonvakantie

VIP Executive Azores Hotel

Ponta Delgada – Portugal

 

Paradijselijke eilandvakantie vol natuurpracht op de Azoren: 7 nachten op São Miguel, incl. ontbijt, 2 excursies, heen- en terugvlucht en transfers  lees meer

Natuurliefhebbers, spits jullie oren, wij hebben nieuws! Binnenkort ga je op verkenning naar het best bewaarde geheim van Portugal: de Azoren. Wat deze eilandengroep jou te bieden heeft? Véél, zeer veel! Bijzondere meren, ontzagwekkende zandstranden, natuurlijke warmwaterbronnen, watervallen en geisers. De wandelingen die je hier maakt leg je sowieso vast op enkele adembenemende foto’s, maar neem het van ons aan: een bezoek aan dit paradijselijke eiland met al haar natuurwonderen staat voorgoed in je geheugen gegrift. En na al je ontdekkingen is het natuurlijk keer op keer goed thuiskomen in je grandioze viersterrenhotel…

 

De Azoren

De Azoren Archipel is een nog vrijwel ongerepte eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De eilandengroep ligt op ongeveer 1500 kilometer uit de Zuid-Europese kust. Vanaf Lissabon ongeveer 2uur vliegen. Negen van de zeventien eilanden zijn bewoond. Elk eiland heeft ook een eigen culturele traditie en eigen karakter qua landschap. De eilanden zijn bovendien rijk aan natuurschoon en nog vrijwel ongerept. De Azoren zijn immers een uitstekende bestemming voor wandel- en natuurliefhebbers met zijn weelderige groene heuvels, ruige kliffen en talrijke bloeiende planten. Maar ook de rustzoekers worden in de Azoren verwent met zijn adembenemende vergezichten en pittoreske dorpjes. Vissen en zeilen behoren hier ook tot het vakantievermaak.

Sao Miguel

Sao Miguel is het grootste van de negen bewoonde eilanden. Een gevarieerd landschap met glooiende heuvels en daarnaast een rijke fauna en flora en talrijke baaien. Je vindt hier ook de karakteristieke heetwaterbronnen de ‘caldeira’s’ gelegen in een prachtig groen decor.
Het groene eiland is daarom bijzonder geschikt voor het maken van natuurwandelingen.
Andere eilanden die ook vaak bezocht worden zijn Santa Maria, het tuineiland, Terceira, Graciosa, Pico, Sao Jorge en Faial, hier kan je uitgedoofde vulkanen bezoeken.

 

Liever naar Italië? Tip: Maak bijvoorbeeld een rondreis in Sardinië met huurauto.

Van noord naar zuid, oost en west … ontdek Sardinië! Verblijf 11 of 14 nachten, incl. ontbijt, heen- en terugvlucht, huurauto en nog meer

 

Beste vakantieaanbieding

Travelbird.be: Elke dag de beste vakantieaanbieding!
Een uitstapje naar zee of een familie-trip naar de bergen, een weekendje weg voor twee of een droomreis naar de zon: Elke dag inspireert TravelBird daarmee reizigers met originele aanbiedingen aan kleine prijzen.

In samenwerking met zijn partners biedt TravelBird daarmee de meest interessante aanbiedingen aan. Elke dag worden de zes beste deals op de website gepubliceerd. Dit kan gaan van zowel een paar nachten in een prachtig hotel met als wellness tot tickets voor pretparken.