Avontuur op maat

Avontuur op maatSNP

Avontuur op maat

SNP Natuurreizen biedt Avontuur op Maat. Hiermee kun je zelf een hele reis of een deel van jouw reis samenstellen. In de eigen woorden van SNP:

Zelf je verre reis uitvogelen is vanaf nu leuker dan ooit. Samen met kaart, reisboek en de website van SNP. Van Alaska tot Argentinië en van Californië tot Thailand: met de ‘bouwstenen’ van Avontuur op Maat geef je ‘vrijheid, blijheid’ wereldwijd een avontuurlijke invulling.

Bouwstenen

SNP maakt het zelf plannen en samenstellen van verre vakantiereizen nog eenvoudiger. Door in de mooiste landen overzee bijzondere tripjes, bezienswaardigheden en activiteiten in aparte etappes aan te bieden. Unieke reisblokjes van twee tot negen dagen waarmee je jouw eigen reisplan ‘bouwt’.

Reisplan

Verzamel de bouwstenen in het ‘Reisplan’ en maak daarmee jouw Avontuur op Maat compleet. Vraag vervolgens een offerte aan en een van onze verre reisspecialisten zal spoedig contact opnemen. Je droomreis kan beginnen!

SNP

Met reizen over de hele wereld is SNP.nl dé specialist op het gebied van actieve en daarnaast duurzame natuurreizen. Zelf ontdekken wat SNP Natuurreizen u te bieden heeft?

SNP.nl biedt:
• Groepsreizen: in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding.
• Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap.
• Wandel- en fietsvakanties: van lichte tochten en standplaatsreizen tot pittige wildernistrekkings en natuurexpedities, binnen en buiten Europa.
• Gezinsvakanties: een groot aanbod originele gezinsvakanties, variërend van ezeltochten tot avontuurlijke multi-activity kampeerreizen, van ingerichte tenten op een camping met speel- en zwemfaciliteiten tot tropische reisavonturen.
• Rondreizen: leer op je gemak en vanuit prachtige accommodaties alle facetten van een streek kennen.
• Winterreizen: verken de witte natuur al langlaufend, op sneeuwschoenen of op ski’s.
• Themareizen: verdiep je in vogels, bloemen, vlinders, reptielen, fotografie, literatuur, wijn of spijs.
• BED&2DO: korte trips met een duurzame en originele inslag in prachtige Europese gebieden zoals de Provence, Schotland en de Dolomieten.
• Maatwerk: voor avonturiers die graag zelf hun verre reis samenstellen. Creëer je eigen avontuur op maat uit diverse reisonderdelen.