Groepsverblijven

Op zoek naar een locatie voor groepsverblijven, Grote huizen, veel luxe of liever basic, zelf koken of genieten van volpension… er is voor elk wat wils.

groepsverblijvenGroepsverblijven voor kleine tot zeer grote groepen

Er even tussenuit… in groep!
Op zoek naar een locatie voor een familiefeest, een reünie of een weekendje weg met vrienden, teambuilding voor de zaak of een verfrissende brainstormsessie? Ofwel in in een weekendje weg met de familie? Of een weekje touren met je motorvrienden in de Ardennen? Misschien even ertussen uit met je vriendenclub?
Heel wat groepen, groot en klein, zoeken een leuke verblijfplaats voor hun weekend of vakantie.
Er zijn immers honderden plekken die de moeite waard zijn. Grote huizen, kleine huizen, veel luxe of toch liever basic, zelf koken of genieten van volpension… er is voor elk wat wils.

 

Voor jou uitgelicht

Onze selectie aanbieders groepsverblijven:

De mooiste vakantiewoningen in de Ardennen
Ourthe & Somme beheert en verhuurt uitsluitend in de Ardennen ca 175 vakantiewoningen en 10 bungalowparken. De medewerkers van Ourthe & Somme kennen de streek perfect. De meeste onder hen wonen er reeds geruime tijd. Ze kiezen dus met zorg de vakantiewoningen op de mooiste plekjes.
Bekijk aanbod >>
vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten
U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland.
Bekijk aanbod >>
vakantiewoningen in Europa
Van de zandstranden op Mallorca tot de besneeuwde bergen in Oostenrijk, vindt u alle typen woningen die u zoekt. We hebben ook zo’n 10.000 Last-Minute aanbiedingen beschikbaar via Bungalow.Net. In elk jaargetijde zijn deze bovendien bijzonder aantrekkelijk.
Bekijk aanbod >>
Unieke vakantiehuizen in heel Europa
Op vakantie gaan in een vakantiehuis van Happy Home betekent ook echt kennismaken met de cultuur van uw vakantieland. Aan de kust, in de bergen, in het bos of op het platteland heeft u een ruime keuze uit talloze types vakantiehuizen. Van zowel een vrijstaande villa met privé zwembad in de Provence en een groepshuis in de Ardennen als een chalet met uitzicht op de bergen in Oostenrijk of Zwitserland.
Bekijk aanbod >>
chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen
Chalet.be is gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen. De accommodaties variëren van standaard tot zeer luxe. Bij Chalet.be heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.
Bekijk aanbod >>
Groepsreizen op maat
Summit Travel is dé online touroperator op het gebied van wintersportreizen, met als missie het verzorgen van hoogkwalitatieve meerdaagse wintersportreizen voor kleine tot zeer grote groepen. Ruim aanbod, scherpe prijzen – Veel mogelijkheden voor korte skivakanties – Zeer persoonlijke benadering & maatwerk
Bekijk aanbod >>

Andere soorten reizen

wintersport weekendje weg vakantiepark autovakantie actieve vakantie