Bed & Breakfast

bed & breakfast

Bed & Breakfast is genieten van de huiselijke sfeer

Een Bed & Breakfast is vaak gelegen aan een natuurlijke mijlpaal of toeristische bestemming.
Overnachten in een Bed & Breakfast is ook een bijzondere ervaring. Ieder Bed & Breakfast heeft een eigen stijl en sfeer.

lees meer

De herbergen zijn vaak particuliere woningen die gerenoveerd zijn voor gebruik als commerciële woningen.
Bed & Breakfast biedt u datgene wat de naam zegt: een bed en een ontbijt. Meestal biedt de accommodatie u een slaapkamer met een eigen badkamer, soms zult u de badkamer moeten delen met de eigenaars en/of andere gasten.
Het ontbijt dat geserveerd wordt is vaak bereidt door de eigenaars en er wordt daarnaast meestal bijzondere zorg besteed aan streekproducten, zelfgemaakte jam of versgebakken brood.

Hotels zijn ontworpen om grotere groepen en hebben niet dezelfde persoonlijke omgang die u misschien wenst als u op vakantie bent.
Voor wie houdt van de meer intieme sfeer zal dus de voorkeur geven aan een Bed & Breakfast. Dit betekent dat u een persoonlijke en gastvrije benadering kunt verwachten, maar het betekent ook dat u letterlijk “te gast” bent. Soms gelden er regels waar u rekening mee moet houden. Zo mag er in veel gevallen bovendien niet worden gerookt op de kamers.
Bed & Breakfast eigenaren hebben vaak een heel kleine personeelsdienst en spenderen een aanzienlijke tijd aan een babbeltje slaan met hun gasten.

U kunt een Bed & Breakfast nemen voor één overnachting, maar u kunt ook meerdere dagen blijven. Bed & Breakfast houdt ook in dat u zelf voor de lunch en het diner zorgt.

 

 

Voor jou uitgelicht

Onze selectie aanbieders bed & breakfast:

Genieten van uw welverdiende (korte) vakantie
Op HotelSpecials.be worden de beste weekendaanbiedingen van meer dan 900 hotels met hoge kortingen aangeboden. Kenmerkend voor de aanbiedingen zijn, naast de lage prijs, de extra’s. Wat dacht u van een entreekaartje voor een nabij liggend pretpark, een plattegrond van de omgeving of een heerlijk diner.
Bekijk aanbod >>
Hotelzoekmachine
Op trivago vindt u het ideale hotel tegen het beste tarief. trivago is een metazoekmachine voor hotelprijzen, waar de prijzen van meer dan 700.000 hotels worden vergeleken op meer dan 200 boekingssites. Trivago is de ideale bron voor objectieve en onafhankelijke hotelinformatie.
Bekijk aanbod >>

Andere soorten reizen

Citytrip weekendje weg autovakantie actieve vakantie rondreis