Accommodaties

Wat u ideale accommodatie ook is, een luxe hotel, een gezellig vakantiehuis of een rustige camping…Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan overnachtingsmogelijkheden. Heel eenvoudig een hotelkamer, vakantiehuis of camping zoeken en meteen boeken voor uw volgende zomervakantie of uw wintersportvakantie of voor een weekendje weg. Om het even welke accommodatie u kiest, u heeft volop keuze en u bent verzekerd van een bed.

In het hoogseizoen is het aan te raden om van tevoren een accommodatie in hotels, vakantiehuizen, campings en vakantieparken te boeken. Omdat de kans dat alles vol zit dan zeer groot is.
Veel aanbieders hebben vaak dezelfde accommodatie in hun aanbod, dus loont het om de aanbieders te vergelijken.

Ontdek het grote aanbod aan accommodatie

vakantiepark

Vakantiepark

Vakantieparken vindt u bovendien overal. Het aanbod is immens. Het is aan u om te kiezen: een park aan het strand, in het bos of in de bergen, eenvoud of complete luxe?

Hotel

Hotels

Het aanbod hotels is zeer groot. Wereldwijd vindt u allerlei bekende hotelketens en bijzondere hotels van budget tot aan complete luxe en van 1 ster tot aan 5 sterren.

Vakantiehuis

Vakantiehuizen

Het aanbod van vakantiehuizen is gigantisch en bijzonder veelzijdig. Het varieert van landhuizen, boerderijen en kastelen, chalets tot appartementen, een boomhut, een boot, een molen, op een eiland,…

Camping

Campings

Campings zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er campings met enkel veldjes, maar er zijn ook door heel Europa campings te vinden met zwemparadijzen, sauna´s en zonnebanken. Er zijn steeds meer campings die volledig ingerichte tenten en caravans aanbieden.

Groepsverblijf

Groepsverblijf

Op zoek naar een locatie voor een familiefeest, een reünie of een weekendje weg met vrienden, teambuilding voor de zaak of een verfrissende brainstormsessie? Of een weekje touren met je motorvrienden in de Ardennen? Misschien even ertussen uit met je vriendenclub?